Takläggare Hedemora

Tak som du kan lita på

Övriga tjänster

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Utöver takrenovering och nyläggning av tak kan vi även erbjuda följande tjänster:

Ny & fräsch fasad

Det är inte bara taket som ska hållas i skick. Att din fasad mår bra är minst lika viktigt för att hela ditt hus ska vara säkrat mot vädrets makter. Låt oss renovera din fasad så kommer hela huset att se ut som nytt. Plåtdetaljer såsom hängrännor, vindskivor med mera levererar vi direkt från vår egen fabrik i samma fina kvalitet som vår takplåt.

Säkra dörrar i snygg design

Säkra dörrar skyddar mot mer än inbrott. Det är viktigt att dörrarna tål att smällas igen utan att en ruta går sönder och att de är välisolerade så att det inte läcker ut värme ur huset. Vi har snygga dörrar i många olika stilar i vårt sortiment, tillverkade i bästa kvalitet i Finland. Hör av dig till oss så visar vi gärna exempel på de modeller som finns tillgängliga.

Vinterisolera med nya fönster

Många hus läcker enorma mängder värme via fönstren. Det här är något som är värt att åtgärda då du kan spara stora summor på dina uppvärmningskostnader. Det är viktigt i tider som dessa då vi behöver tänka på att skona miljön. Låt oss byta dina fönster så kommer ditt hus se piggare och gladare ut samtidigt som du sparar energi.

Mer än bara takläggning - vi hjälper dig med hela husets exteriör!