Takläggare

Tänk på detta när du anlitar en takläggare

Att hitta en bra och trygg takläggare är inte det lättaste. Det är en djungel där ute på marknaden och många som har mindre goda kunskaper slår sig in på byggmarknaden när de ser en chans att tjäna pengar snabbt. Därför rekommenderar vi att du tar en extra titt på följande faktorer innan du väljer en firma för att lägga tak hos dig.

takläggare hedemora

Rätt takmaterial

Riktigt bra material är A och O för att du ska få ett tak som håller. Billigt tegel som spricker av frostsprängning eller takpapp som börjar läcka efter några år är en riktigt dålig idé. Se till att välja material som är hållbara och där du får lång garanti om något trots allt skulle hända. På våra tak erbjuder vi många års garanti på materialet. Där kan du känna dig trygg för framtiden.

Kunniga hantverkare

Det är så lätt att någon liten detalj missas om någon som inte har så stor kunskap lägger tak och det är en stor risk. En liten läcka kan ha stora följder! För att varje detalj ska bli rätt i ditt tak måste du välja en firma med kunniga takmästare och just det har vi i våra team. Personalen får ordentlig utbildning och kunskaperna uppdateras regelbundet så att vi ligger i framkant.

Taksäkerhet & försäkringar

Takarbeten kräver ett starkt säkerhetstänk för att skydda både de som lägger ditt tak och dig. Om inte annat avtalats är det du som byggherre som är ansvarig för att de som arbetar på ditt projekt är försäkrade och har rätt skyddsutrustning. När du anlitar oss behöver du inte fundera över den saken. Vi arbetar alltid med den säkerhetsutrustning som krävs och har en rejält tilltagen ansvarsförsäkring som skyddar både våra anställda och dig som kund.

Referenser och erfarenhet

Referenser är en annan viktig punkt när du väljer takfirma. Be att få se exempel på tidigare takläggningar som har utförts, både i Hedemora och på andra platser, och prata gärna med kunderna själv för att få en uppfattning om hur det har varit att samarbeta med företaget. Vi ger dig gärna referenser på tidigare arbeten om du vill veta hur våra tidigare kunder har upplevt våra tjänster. Vi har utfört massor med takrenoveringar och nyläggningar sedan 2012.

En offert som gäller

Plötsligt står det flera tusen extra på räkningen som inte var med i offerten. Det är inte kul och tyvärr finns det många takfirmor som “glömmer” att lägga med alla detaljer i offerten för att priset ska verka billigare så att du väljer dem. När vi tar fram en offert tar vi med allt in i minsta detalj så att du slipper överraskningar. Det som står på offerten kommer även att stå på sluträkningen. Tryggare för dig och bättre för oss då vi vet att vi får nöjda kunder!

Rätt val av takläggare i Hedemora. Tryggt, effektivt och med högsta kvalitet